CARGO SEASON

In Meanswear, Men by Lili PatakiLeave a Comment

*Music by our dear friend Oliver Riz

ENG: As promised here is the first post of my brother! These photos were taken a few weeks ago when the weather was still pretty nice so he could wear one of his favourite summer outfits. No layers just a basic oversized Tee, baggy cargo pants, a pair of comfy shoes and some accessories. Let’s see the details:

HUN: Ahogy ígértem, itt van a bátyám első bejegyzése. A fotókat néhány héttel ezelőtt készítettük, amikor még kellemes volt az idő. Ez az egyik kedvenc nyári öltözéke, ami nem más, mint egy túlméretezett póló, oldalt zsebes bő nadrág, egy kényelmes pár cipő és néhány kiegészítő. Lássuk a részleteket:

ENG: You cannot go wrong with an oversized basic H&M Tee. Super comfy and goes well with pretty much everything. For reference Bal is around 188 cm and 70 KG. He is wearing size medium.

HUN: Nehéz mellé lőni egy egyszerű H&M túlméretezett pólóval. Nagyon kényelmes és nagyjából mindenhez passzol. Segítségként a bátyám 188 cm, 70 KG és a képen M-s méret van rajta.

ENG: These Nid De Guepes cargo pants are one of his all-time favourites. Pants are great quality with elastic waistband, cargo pockets and RIRI hardware (durable zippers). He is wearing size small as these come up quite big. Subscribe to NDG’s newsletter and GET 10% OFF YOUR FIRST ORDER! (link below)

HUN: A képen látható oldalt zsebes Nid De Guepes márkájú nadrág az egyik kedvenc ruhadarabja. Ha feliratkoztok az NDG hírlevelére, 10%-ot kaphattok az első vásárlásotokból. A linket megtaláljátok a bejegyzés alján.

ENG: Alexander Mcqueen extended sole sneakers. Get them from Farfetch and receive 10% from your first order (link below).

HUN: Az Alexander Mcqueen (torna)cipőt a Farfetch-ről 10% kedvezménnyel tudjátok megrendelni, amennyiben regisztráltok a honlapjukon. (Link a lap alján).

ENG: As far as the accessories are concerned, the necklace is from ASOS and the bracelet is from Chained+Able. Unfortunately the necklace is no longer available but you can easily find very similar alternatives on ASOS.

HUN: Ami a kiegészítőket illeti a nyaklánc ASOS-ról van, a karkötő pedig a Chained and Able oldalról. Sajnos jelenleg a nyaklánc  már nem kapható, de nézzetek szét az Asos oldalán mivel rengeteg hasonló alternatívat találhattok nagyon kedvező áron.

ENG: Please do not forget to leave your thoughts in the comment section!

HUN: Véleményeteket ne felejtsétek el megosztani velünk a lenti comment box-ban 🙂

Share this Post

Leave a Comment