CASTLE ON THE HILL

In Fashion, Outfits by Lili Pataki4 Comments

ENG: It’s been a hectic month for me but I guess we are all in the same boat. In only 7 days we will be able to leave all the stress behind and enjoy some quality time with our loved ones.

These pictures were taken in September when the weather was still kind to us, since then the temperature dropped a lot, however I’m not too fussed about it as I love wearing oversized coats and jackets (I will share some of my favorite must have coats and jackets in my following posts). You’ll probably not see me wearing any colours anytime soon as I mostly wear darker shades but these trousers are my favorite ones. Most of the products I’m wearing are sadly sold out but I tried my best to find you some similar pieces so click on the links below and it will take you straight to the webshop.

Happy 3rd advent! Enjoy your last Sunday before Christmas!

HUN: Ez a hónap kicsit zsúfolt és rohangálós volt, szinte egy szempillantás alatt elérkeztünk a végéhez. Gondolom nem vagyok egyedül azzal, hogy alig várom már az ünnepeket és a nyugodt napokat a családdal.

Ezeket a képeket még szeptemberben fotóztuk, amikor a pulcsi még bőven elég volt. Mostanra az idő egyre hűvösebb, szinte nem lehet olyan rétegesen öltözködni, hogy ne fázz pár perc séta után. Én nem bánom, szeretem a nagy, oversize kabátokat, amiről egy következő bejegyzésemben bővebben beszámolok majd, linkelve pár ’must have’ darabot is.

Nagyon ritka, hogy szín kerül a ruhatáramba, ezt a nadrágot viszont nagyon szeretem, mert lazán és csinosan is könnyű hordani. A képeken látható ruhák többsége sajnos már nem kapható ezért most csak hozzájuk hasonló termékeket tudtam linkelni, amiket a bejegyzés alján találhattok.

PRODUCTS

Trousers – H&M Trend similiar HERE

Jumper – ZARA similiar HERE

Shoes – Alexander Mcqueen

Bag- Alexander Wang 

 

Share this Post

Comments

    1. Author

      Köszönöm :)) Igen lesz még egy fürdőszoba/terasz bejegyzés és lehet lesz ruha is 🙂 Bali elég hosszúra sikeredett, így azzal nagyon sok munka van még, de két ünnep közt lehet az is felkerül sok-sok képpel 🙂

    1. Author

      Szia, nagyon sokan írnak emiatt, Lightroom-ot használok, ott játszok a színekkel, effektekkel 🙂

Leave a Comment