HIDE JACKET

In Fashion, Outfits by Lili Pataki1 Comment

ENG: Puffer jackets are must have items this season and luckily they do not only look amazing on but most of these jackets are filled with feathers thus they are super warm as well. I bought this jacket at the end of August in NANUSHKA–  an amazing Hungarian designer you should surely check out! The jacket soon became a must have piece and could be seen on many influencers around the world. Just to mention some: Danielle -the owner of Weworewhat (she’s my fav.!), Rocy_barnes, Dana.hourani, Madelynnfurlong, Monicaainley_. I usually stick to black coats but this one really makes an outfit stand out with its unique fit and color.

HUN: A pufi kabátok idén is visszatértek, nagy örömömre, mert eléggé fázós vagyok. Ezt a kabátot augusztus környékén vásároltam a Nanushkában, már akkor beleszerettem, mikor megláttam a AW17 kampányukban. Régóta szeretem a márkát, úgy gondolom büszkék lehetünk, hogy rengeteg külföldi véleményvezér hordja a termékeiket. Ez a kabát is rendkívül felkapott lett, láttam többek közt: Weworewhat, Rocy_barnes, Dana.hourani, Madelynnfurlong, valamint Monicaainley_ instagramján is. Én azért is szeretem, mert a többnyire fekete ruháimat, fekete kabáttal szoktam kombinálni, így az elmúlt években nem volt túl változatos a téli öltözetem. Ez a kabát viszont a barna színével szinte minden öltözékhez hordható, bármilyen egyszerű szett feldobható vele (sajnos a kabát ebben a színben már nem kapható a honlapon (az üzletben kapható termékekről nem tudok nyilatkozni), de a rózsaszín, valamint a fekete verzió még elérhető!

ENG: Mix it with straight cut jeans, statement boots or sneakers, chunky sweater and some accessories for an everyday causal look or platform shoes, elegant trousers and bodysuit for a night out.

All the products I’m wearing are linked below as well as some of my favourite puffer jackets finds.

HUN: A mindennapi öltözködéshez hordd egy csizmával, egyenes farmerrel és egy nagy kötött garbóval/ pulcsival + némi kiegészítővel (Sapka + fülbevaló). Ha szórakozni mész, akkor cseréld a cipőt magassarkú csizmára/ platform cipőre, a farmert elegáns nadrágra és a pulcsit egy hosszú ujjú bodyra. A kiegészítőkről itt se feledkezz meg!

Az összes általam viselt terméket linkelve megtalálhatjátok a lap alján, valamint összeállítottam egy listát a kedvenc pufikabátjaimból is, amelyeket a ‘lapozós termékekre’ kattintva találhattok, szintén a lap alján!

PRODUCTS

Trousers: Zara

Jacket: Nanushka

Bag: Rebecca Minkoff

Sunglasses: Ray Ban

Jumper: UseUnused

Shoes:(similar) Stella Mccartney

Some of the jackets I love

ENG: Unfortunately Reward Style does not collect all brands’ items, so I couldn’t link some jackets I love from Zara, Mango, etc… When you click on any of the pictures, it will direct you straight to the item’s webshop, however please make sure you change the country and currency.

HUN: Sajnos a Reward Style-on nincs fent az összes termék (Pl.: Zara, Mango, H&M) így csak néhány terméket tudtam linkelni. Kattintsatok a képre és egyből a termék oldalára fog irányítani Titeket (az országot és a pénznemet azonban mindenképpen változtassátok meg!).

Share this Post

Comments

Leave a Comment