WELCOME TO MY HOOD

In Fashion, Outfits by Lili Pataki2 Comments

Are

you familiar with cosy, easy to wear clothes? The ones you feel so comfortable at that you could literally fall asleep? Well, let me introduce you to Hooded Staff, a new upcoming brand that just hit the market and I am beyond happy to represent them! The faces behind the brand are two stylish siblings who wanted to fill a gap in the market with some simple but awesome pieces that aren’t only fashionable but also affordable.

I am a huge fun of oversized pieces, not only because they cover those parts that well… need to be covered but also because they are super comfy and can be styled in so many cool ways. Anna and Zoltan designed the ultimate jackpot: high quality, very soft and comfortable pieces. 

The whole collection is exclusively available at Heaven Store Budapest and at their online store as well – https://hoodedstaff.com/. They’ve set up easy payment options so you don’t have to worry about long procedures either. All you need to do is select your favourite item(s), click onto the checkout button and type in your credit card details-  as simple as that!

Don’t forget to follow them on Instagram as well to be updated about the latest arrivals!

Models: Fecó, Balint and me.

Szereted

a könnyen hordható és kombinálható ruhákat? Azokat, amelyek annyira kényelmesek, hogy az ember legszívesebben elaludna bennük? Szeretnék bemutatni Nektek egy új, feltörekvő márkát, amely a hetekben jelent meg a piacon és mostanra már biztosan sokan találkozhattatok vele különböző közösségi oldalakon. Ők a Hooded Staff, amelyet 2 stílusos testvérpár álmodott meg, azzal a gondolattal, hogy betöltsenek egy piaci rést, vagyis egyszerű, de nagyszerű darabokat adjanak ki a kezükből, amelyek nem csak stílusosak de megfizethetőek is.

Imádom az oversized, bővebb darabokat, nem csak azért, mert elrejtik az ‘elrejteni valót’, de azért is mert kényelmesek és rengeteg módon kombinálhatóak. Külföldön egyre elterjedtebb/megszokottabb a melegítő nadrágok és pulcsik utcai viselete, nem csak azért mert rendkívül lazák és stílusosak, de leginkább kényelmi szempontok miatt is. Egy laza, oversized pulcsi egy elegánsabb cipővel és táskával teljesen új értelmet nyer és eltér az emberekben elraktározott képtől, miszerint a melegítő ‘igénytelen’.

A kollekció darabjai jelenleg kizárólag a Heaven Budapest üzletében és a honlapon keresztül érhetőek el- www.hoodedstaff.com. A honlapon keresztüli vásárlás is szuper egyszerű, csak válaszd ki a terméket, add a kosaradba, kattints a ‘checkout’ gombra és írd be a bankkártya adataidat, mint bármely másik internetes honlapon. Az egész procedúra mindössze pár percet vesz igénybe, a szállítás pedig pár napot!

Kövesd a Hooded Staff Instagram oldalát, hogy ne maradj le az újdonságokról!

Modellek: Fecó, Bálint és én.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Share this Post

Comments

  1. szia!:) ezek a termékek Magyarországról érkeznek? Az oldalról szeretnék rendelni. Áfa/vám nincs? Posta hozza? Bocsi hogy ilyen sokat kérdezek,de teljesen ismeretlen ez a márka és messze lakok Budapesttől.

    1. Author

      Szia! Erről sajnos nem tudok nyilatkozni, én boltban vásároltam, de biztos vagyok benne, hogy online minden le van írva 🙂 Postaköltség szerintem van, áfa/vám nem hiszem 🙂

Leave a Comment