WALL ART

In Home/Decor, Interior by Lili PatakiLeave a Comment

HUN: * A bejegyzést a Desenio támogatja.

Sziasztok!

Mint tudjátok a lakberendezés szerelmese vagyok, a lakásom berendezése alatt szerettem igazán bele a szakmába és azóta lelkesen tanulom a 3d látványtervezést, emellett próblom elsajátítani a szakma rejtelmeit anyukámtól. Szeretem a letisztult dolgokat, a fehér, törtfehér falakat, viszont számomra képek nélkül egy fal üres, túl hideg. Éppen ezért, amikor kész lett a lakásom elkezdtem böngészni az internetet, hogy honnan is rendelhetnék olyan postereket/képeket, amik illenek hozzám és a lakásomhoz egyaránt. Ekkor találtam meg a Desenio.com-ot, amely egy svéd cég és a fő céljuk, hogy megfizethető képeket kínáljon vásárlóinak. A rendelés egyszerű, plusz pont pedig, hogy a szállítás nagyon gyors, 1-2 nap alatt mindig megérkezik hozzám a rendelésem, ami nem utolsó sorban lekövethető és 45 dollár költés felett ingyenes!

Azért szeretem ezt a céget, mert hatalmas a választékuk és folyamatosan bővítik az árukészletüket, arról nem beszélve, hogy egy képből általában 3-4 méret közül is lehet választani. A képek relatív olcsóak és úgy vannak méretezve, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek IKEA-s képkeretekbe (a legtöbb képhez oda van írva, hogy hány centis IKEA-s keretet ajánlanak hozzá), de tőlük is lehet kereteket rendelni, ha időt szeretnél spórolni magadnak.

Fontos volt számomra a rendezettlenség, nem szerettem volna ugyanakkora képeket egymás mellé rakosgatni, arra törekedtem, hogy mindenképp megtörjem a harmoniát és kicsit ‘össze-vissza’ stílusban helyezzem el a képeim. Számomra így sokkal vltozatosabb és figyelemfelkeltőbb lett a saját tervezésre kiépített TV falam. Eddig színes képek díszítették a falat, szintén a Desenio-tól, de beleszerettem az új fekete-fehér képeikbe, így most azok közül válogattam.

Ha Ti is szeretnétek rendelni, de picit sokalljátok 1-2 kép árát, akkor használjátok a ‘lilipataki’ kódot a fizetésnél és 25%-al olcsóbban juthattok hozzá a kiválasztott képeitekhez (a Handpicked képekre, valamint a keretekre az akció nem érvényes)!

Ha rendeltetek, osszátok meg velem a képeitket itt vagy üzenetben, kiváncsi vagyok  mire esett a választásotok, mely képeket szerettétek a legjobban 🙂

A falamon látható képek:

Getting Dry

Woodie Station Wagon

Smoke

Image

Welcome back!

I’ve been a bit quiet lately due to my busy lifestyle but I’m back again and will concentrate on delivering interesting content to you more frequently!

If you’ve been following me for a while, you may know that I’m very interested in everything related to interior design. During designing my own flat I’ve realised that this is what I love to do the most as I love seeing how an empty space becomes a home.

I really love Scandinavian design where the dominating colors are: white, grey and black however I’ve felt that my off-white TV walls were too empty without pictures so I’ve started browsing the internet to find a shop where I could order some really cool pictures from. I came through Desenio and fell in love with their posters right away. Desenio is an online Swedish shop that offers affordable art to its customers. You can browse from hundreds of posters in all kind of style and they update their collection on a weekly basis and offer very fast, trackable shipping to ca. 30 countries.

First I’ve ordered some dark toned pictures such as this one here, but recently I fell in love with their new black and white posters so I’ve replaced my old posters with these ones and I love how different my wall looks now! I usually order same sized posters but this time I went for a bigger one too just to make the wall look less organized and more eye-catching. How do you like it? Which ones are your favorite?  

The code “lilipataki” gives 25% off posters* between 12th June to 14th June *except for frames and handpicked-/collaboration posters.

Pictures shown on my wall:

Getting Dry

Woodie Station Wagon

Smoke

Also, look up the Botanical and Photography collections, you’ll find plenty of amazing posters in those categories!

Image
Image
Image
Image

Share this Post

Leave a Comment