F&F SS18

In Fashion, Outfits by Lili PatakiLeave a Comment

HUN: Június elején az F&F SS18 fürdőruha kampányfotózásán jártunk Hédivel, Vivivel és Dórival a Lupa Beachen, a Big Bag PR jóvoltából.

Egy ideje visszatértek a divatba a 80-as , 90-es években oly népszerű magas derekú fürdőruha bugyik, valamint a különleges fazonnal rendelkező egyberészes fürdőruhák is, amelyek bár nem a legpraktikusabbak napozáshoz, de tökéletesek hétköznapokra is body formájában. Az elmúlt években én is inkább az egyberészes fürdőruhákat részesítem előnyben, egyszerűen azért, mert magabiztosabb vagyok bennük és sokkal nagyobb kínálat közül lehet válogatni.

Az F&F SS18 kollekciója bátran mondhatom, hogy mindenkinek kielégíti az igényeit, hiszen szinte az összes közkedvelt, divatos fazon és színkombináció megtalálható a kollekcióban. Külön plusz pont, hogy rengeteg olyan alakformáló fazont dobtak a piacra, amelyeken ez egyáltalán nem észrevehető (az én véleményem szerint sajnos a legtöbb alakformáló fürdőruha inkább az alakformálásra koncentrál és megfeledkeznek arról, hogy az összkép divatos és hordható maradjon). Az F&F-nél csupán a fürdőruha cetlijén van feltüntetve, hogy az adott darab a ’shaping’ kategóriába tartozik, valamint egyből érzi az ember, amint belebújik, hogy igen, ez az, ami igazi kényelmet nyújt és mindent helyben tart.

Bár nekem is nagyon tetszenek az élénk és mintás fürdőruhák (főleg, ha az ember szépen le van barnulva), valahogy mégis mindig az egyszínű, de annál különlegesebb fazonú darabokra esik a választásom.

A rajtam látható F&F fekete egyberészes fürdőruha hihetetlenül kényelmes, ez is az alakformáló fürdőruhák csapatába tartozik. A fekete fürdőruha egy kis csavarral mindig jó választás, ezzel nem lehet mellélőni. A mini vállrész elegánssá teszi az egész összhatást és mivel az anyag matt hatású, így hétköznapokban is bátran kombinálható sorttal és szoknyával is.

ENG: Some weeks ago, I took part in F&F SS18’s swimwear campaign shooting with Hédi, Vivi and Dóri at a super nice beach near to Budapest. Late 80’s and 90’s swimwear trend is experiencing a huge comeback including some well-known styles such as high cut one pieces, high waisted bikini pants and several other special/extreme styles. We must agree that one pieces are not the most practical thing to wear when tanning but personally, I started to like wearing them much more, not only because they cover body parts that should be covered, but also because there is a much bigger selection of styles to choose from.

F&F’s SS18 collection surely serves everyone’s needs as you can browse from all the most fashionable styles, colours and prints. The designers also thought of those who’d rather prefer wearing shaping swimwear so the collection also offers some very nice shaping swimwear.

Although I really like printed and colourful swimwear (especially when someone has a nice deep tan), however, somehow, I always end up buying something easy and plain with a bit of a twist.

The black suit seen on me also falls into this group: it is a super comfy, shaping one piece with classy off shoulder details.  Choosing a simple black piece with some extreme details is always a good idea, not to mention that you can also wear them as a bodysuit with a cute skirt or a pair of high waisted shorts anytime.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

HUN: A piros és a fehér-kék csíkos egyberészes F&F fürdőruha egy egyszerű fürdőruhának nézhet ki, azonban a kereszt zsinóros megoldás mégis teljesen megváltoztatja és érdekessé teszi az összhatást. 

ENG: The blue and white striped one piece is exactly the same as the red one. Although they must seem like a simple one piece, the cross rope, lace up detail makes them look bit more extra. 

Image
Image
Image
Image
Image

HUN: Bár a fotózás fő szempontja a fürdőruhák bemutatása volt, az F&F üzleteibe akkor is érdemes ellátogatni, ha csak strandruhákra vadásztok, hiszen tele vannak szebbnél szebb darabokkal! A hintás képeken a rajtam látható szoknya igazából egy gyönyörű fehér strandruha, amit én azóta is előszeretettel hordok a hétköznapokban és tudom, hogy nagy kedvencem lesz ősszel is egy pulcsival és bakanccsal kombinálva.

Ezúton is szeretném megköszönni a Big Bag Pr-nak, hogy egy ilyen jó hangulatú fotózást sikerült összehozniuk! Jó volt megismerni új embereket és látni azt, hogy mindenki mennyire nyitott az ismerkedésre! Úgy gondolom, hogy egy projekt akkor lesz igazán jó, ha mindenki együtt tud működni a másikkal és teljes mértékben arra koncentrál, hogy a végeredmény meghaladja az elvárásainkat.

Mindig félek a fotózásoktól, félek attól, hogy a fotós mást lát szépnek mint, ami nekem tetszik és ezáltal a végeredménnyel nem leszek elégedett. Wertán Botond fotós nagyon megkönnyítette a helyzetünket, mindenkitől megkérdezte mit, hogyan szeret és még arra is koncentrált, hogy olyan képeket gyártson, amelyek illeszkednek az Instagram oldalunkhoz és stílusunkhoz!

A lányok által készült videóból még több részletet láthattok a fotózásról, nézzétek meg őket is! 🙂

ENG: Although the shooting was concentrating on showing you F&F’s SS18 swimwear collection, however I strongly recommend you to pop into any F&F store if you’re on a hunt for cute beachwear! The white dress I’m wearing below is also from the beachwear collection, however I proudly wear it on weekdays too. I already know that it will be one of my favourite piece to wear during Autumn  time with a pair of nice boots and oversized sweater. 

Image
Image
Image

Share this Post

Leave a Comment