H&M X LOVE STORIES

In Fashion, Outfits by Lili PatakiLeave a Comment

ENG: We are already aware of how H&M always organizes the best designer collaborations in order to serve its customers’ needs, however this is the first time the brand has collaborated with a lingerie brand, Love Stories. You may have already heard of the Amsterdam-based brand: Love Stories which focuses on providing comfy, playful designs to its customers. The collaboration features Love Stories’ typical print and colour combinations such as leopard print, stars and bold florals mixed with lace, athletic stripes and ruffled edges.

The H&M x Love Stories collaboration will be available in selected stores as well as online from 9 August.

HUN: Mint ahogy azt már a H&M-től megszokhattuk, szereti meglepni vásárlóit újabb és újabb designer kollaborációkkal. Ezúttal a márka az amszterdami Love Stories fehérneműmárkával kollaborált, mely egyben az első fehérnemű kollaborációja a H&M-nek. A H&M x Love Stories  kollekcióban megtalálhatók a Love Stories klasszikus darabjai, vagyis a kényelmes, játékos mintákkal ellátott bugyik, bralettek, hálóingek és pizsamák, zoknik, neszeszerek, valamint szemfedők. A kollekció különlegessége, hogy nincsenek határok, a minták könnyedén kombinálhatók egymással, ezáltal a vásárló a saját hangulatának megfelelő szettet állíthat össze. A kollekció fő mintái a jelenleg fénykorát élő leopárdminta, csillagok és merész virágminták, melyek olykor csipkével keverednek.

Köszönöm szépen a H&M csapatának, hogy meglepett ezzekkel a különleges darabokkal, melyeket agusztus 9-től Ti is megvásárolhattok a kijelölt boltokban, valamint online!

Külön köszönet Földi Ádámnak a fotókért! 

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Share this Post

Leave a Comment