GLAMOUR NAPOK

In Shop by Lili PatakiLeave a Comment

Régebben már írtam egy bejegyzést arról, hogy mikor és hol érdemes vásárolni, ha olcsóbban szeretnétek hozzájutni 1-2 designer darabhoz (a bejegyzést itt olvashatod). Számomra a Mid Season sale, Winter sale, Summer sale, Black Friday sale, Easter sale és a Long weekend/ Bank holiday sale-ek állnak a legközelebb, hiszen ezek a világon szinte mindenhol ugyanakkor kezdődnek és egy kánaán a divat szerelmeseinek!

Szerencsére ezt a jó szokást a magyarok is felvették, mitöbb, 2 hozzám közel álló magazin is beállt a sorba: JOY és Glamour. Mind a JOY mind a Glamour napok általában csütörtöktől vasárnapig tartanak, hogy mindenkinek esélyt adjanak a kiválasztott termékek beszerzésére. A kedvezményes napok rendkívül sok akcióval kedveskednek a vásárlóknak, a divattól, a technológiáig, a háztartási gépektől a lakberendezési tárgyakig (és még sorolhatnám) szinte minden kategóriára ‘megoldást’, kedvezményt kínál ez a 4 nap. Bár sokak elriadnak a tömegtől, sajnos ezt a negatív velejáróját el kell fogadni.

Én személy szerint általában divat és szépségápolási termékekre használom fel a kedvezményeket, azonban 1,5 éve rengeteg pénzt sikerült megspórolnom a lakásom berendezésekor, hiszen az összes háztartási géphez, valamint lakáskiegészítőkhöz fel tudtam használni az magazinban talált kedvezményeket. Voltam olyan szerencsés, hogy a Glamour napok pont a beköltözésem előtt kezdődtek, így a főbb háztartási terméket is gyorsan beszereztem.

Az én taktikám mindig az volt, hogy előre kivágtam a számomra fontos kuponokat, majd a kolléganőimmel cserélgettünk, ha esetleg valakinek szüksége lett volna pluszban bármire vagy ha valaki nem tartott igényt az adott termék beszerzésére. Mindig előre összeírtam, melyek azok a termékek, amelyekre leginkább szükségem van (legyen az ruha, háztartási termékek/ gépek) és a listám alapján indultam útnak, így rengeteg időt megspóroltam magamnak és nem fájt a fejem, hogy véletlen elfelejtettem volna valamit. Ez a bejegyzés azért készült, mert sokan igényt tartottatok rá és szeretném megkönnyíteni Nektek a dolgotokat. Éppen ezért szeretném kiemelni, hogy a bejegyzés NEM szponzorált, amennyiben az lenne, azt előre jelezném, ahogy mindig szoktam!

Remélem hasznát veszitek a bejegyzésnek és szívesen látom, hogy Ti miket szereztetek be a Glamour napokon! Csak tageljetek be rajta Instagramon vagy küldjétek el dm-ben! Jó vásárlást és kitartást kívánok mindannyiótoknak!

KABÁTOK/DZSEKIK

Image

1  2  3  4  5  6  7  

Image

1  2  3  4  7

Image

1 2 3 4 5 6 7

SZÉPSÉGÁPOLÁS

Image

1  2  5  6  9  10  11  12

*13.000 HUF vásárlás felett ajándék Liptensity rúzzsal ajándékoznak meg!

Image

1  3  6  8  9  10  11  12  

Image

2  3  6  8  9  10  11  12 

 
 
 

Share this Post

Leave a Comment