LUNA FOFO OKOS ARCTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK

In Beauty by Lili Pataki2 Comments

Vannak olyan termékek, melyeket az ember napi szinten visszalát különböző social media felületeken, magazinokban. A Foreo termékei is ebbe a kategoriába sorolhatóak. Mivel sajnos nem rendelkezem tökéletes bőrrel, így minden újonnan megjelenő szépségápolási terméket/kezelést szemmel követek, s amit tehetek, ki is próbálok. Egyre több magyar és külföldi bloggernél láttam Foreo reklámot, ezért egyfelől elkezdett érdekelni a termék, másfelől elkezdtem kételkedni a termék hihetőségét illetően. Megkérdőjeleztem magamban, hogy ez a termék valóban azt csinálja-e, amit írnak róla, érdemes-e beruházni rá vagy csak egy következő termék, mely túl lett hypeolva és egyben ügyesen lett marketingelve.

Amikor megkeresett a Foreo, örömmel vállaltam el a felkérést, éppen azért, hogy saját bőrömön tapasztalhassam meg a termék hatását, így egy általam kialakított őszinte véleményt nyújthassak számotokra. Mai napig Kleanthous arckezeléseken veszek részt (Taminál a Beauty Boutique-ban), mely segít a bőröm mostani állapotának fenntartásában, valamint tökéletesítésében, azonban a reggeli és esti arctisztítást magam végzem, szintén Kleanthous termékekkel.

Kb.1,5 hónapja használom folyamatosan reggel és este a Foreo Luna Fofo-t, ami azért is vált be számomra, mert a már meglévő Kleanthous arclemosómmal együtt használható, így az arcápolási rutinom mindössze annyiban változott, hogy míg a sminklemosót ezelőtt kézzel vittem fel, most már a Foreo Luna Fofo van segítségemre.

A szennyeződést így gyorsabban és hatékonyabban tudom eltávolítani az arcbőrömről.

Mindig próbálok egy bizonyos ideig tesztelni termékeket, mielőtt megosztanám Veletek a véleményemet, hogy véletlenül se reklámozzak olyat, melyet saját magamon nem alkalmaznék. Mindig is ez volt a blogom alapelve, úgy segíteni Nektek, hogy a saját, őszinte tapasztalataimat es gondolatainat osztom meg Veletek!

Ez az egyetlen Foreo termék, amit eddig használtam, de nekem 100%an bevált. A problémás bőröm 26 éves koromra szerencsére kezd háttérbe szorulni, ezt köszönhetem a rengeteg arckezeléseknek és a fantasztikus termékeknek, amelyeket egy későbbi postban fogok összegezni Nektek!

A Foreo Luna Fofo nagyon könnyen használható, pici, tökéletesen elfér a kézben (és bármely neszesszerben) és tényleg azt teszi, amit mondanak róla.

Megtisztítja az arcbőrt a szennyeződésektől és hihetetlenül puhává teszi, kisimítja.

Ehhez (szerintem) szükség van arra, hogy a Foreo Luna Fofo-t a saját arcbőrödnek megfelelő termékkel használd, én mint írtam, a Kleanthous arclemosóhabra esküszök lassan 1 éve.

A Foreo Luna Fofo, a Foreo legújabb terméke annyiban tér el az elődjeitől, hogy a termék hátulján található érzékelők segítségével az eszköz felméri a bőr nedvességtartalmát és a bőr állapotát. Ezután a készülék az applikáció segítségével létrehoz egy személyre szabott arctisztítási programot és már lehet is használni!

Az alább látható képek Portugáliában készültek, a 1,5-2 hónap alatt már két országba is eljutott velem, hiszen pici méretének köszönhetően bárhol könnyedén elfér.

A Luna fofo-t itthon a DM üzleteiben tudjátok megvásárolni.

Hogyan használd a Foreo Luna Fofo-t?

1.Előszőr is töltsd le a FOREO alkalmazást okostelefonodra, majd szinkronizáld az eszközt a telefonoddal: tartsd hosszan lenyomva az ’ON’ gombot a Luna fofo hátulján, míg villogni nem kezd.

2. A tökéletes szinkronizálás érdekében fontos, hogy a bőröd teljesen tiszta és száraz legyen. Amint készen állsz, nyomd meg az ’ANYALYZE’- t a telefonod képernyőjén majd kövesd a telefonod által adott utasításokat, hogy a készülék felmérje a bőröd állapotat és elkészíthesse Neked a tökéletes programot.

3. Az egyedi, személyre szabott programod ezentúl el lesz mentve az applikáción belül. Ezután vizezd be a a Luna fofo-t majd kend az arcodra a kedvenc arclemosódat. Kapcsold be az eszközt az ’ON’ gomb segítségével, majd körkörös mozdulatokkal tisztítsd me gaz arcod míg a készülék le nem áll.

4. Arctisztítás után mosd le az arcod, töröld meg majd használd az általad megszokott arcápolási terméket. Fontos, hogy a FOREO applikáció segítségével újra és újra analizáld a bőröd, hiszen a bőrünk folyamatosan változik, így a tökéletes program eléréséhez ajánlott hetente, kéthetente újra felmérni bőrünk minőségét.

Ti használtatok már FOREO terméket? Nektek melyik vált be leginkább?

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Share this Post

Comments

  1. Szia.:) az lenne a kerdesem, hogy lattam, hogy tobb szinben kaphato, azert mert ezek kulonbozo bortipusokhoz vannak igazitva vagy mindegy, hogy milyen szinut vasarolok?:)

    1. Author

      Szia! Nem, az összes ugyanazt tudja, csupán a színük különbözik:)

Leave a Comment