PRE AND POST FESTIVAL SKIN ROUTINE

In Beauty by Lili PatakiLeave a Comment

Idén csak egy napra jutottam ki a Sziget fesztiválra, egy fotózás keretein belül, melyet délután 2-kor kezdtünk a tűző napon. Mivel tudtam, hogy a fotózás és a koncertek közt már nem lesz időm hazajönni, ezért biztosra mentem és erősen hidratáltam az arcom a Vichy Hyaluron-Boosterével.

Image
Image

Mint ahogy azt már az előző blog bejegyzésemben is írtam, nyáron próbálok minél kevesebbet sminkelni, épp annyit, hogy eltakarjam a bőrhibáim, de fotózásra azért szeretek némi alapozót magamra kenni.

Ilyen melegben fontos, hogy levegőzzön a bőrünk, és ne is tömítsük el a pórusainkat, ezért számomra a Vichy MinéralBlend hidratáló alapozója az, ami tökéletes ezeknek az elvárásoknak.

Bár nem sokat, de kicsit sikerült azért lebarnulnom, így minimálisan sötétebb árnyalatra volt most szükségem az átlagoshoz képest (eddig a 03 Gypsum árnyalatot használtam, most inkább a 06 Orcher illik rám). Szerencsére a 

Vichy MinéralBlend alapozó 9 árnyalattal rendelkezik, így nagyon könnyű megtalálni azt az árnyalatot, amely legszebben illeszkedik a bőrszínedhez.

Image
Image

A meleg, a por, a párás idő tehát nagyon rossz hatással van a bőrünkre, az enyém fesztivál után teljesen kiszáradt, repedezetté vált. 

A folyadékpótlás és a hidratálás elengedhetetlen ilyenkor, ezért próbáltam minél több vizet fogyasztani, mellette pedig egy kis ’én idő’ keretein belül arcmaszkkal javítani a kiszáradt, kipattogzott arcom.

Mivel problémás a bőröm, ezért ilyenkor leginkább tisztító ’iszap’ maszkot szoktam használni, ami nagyon szárít, éppen ezért a pattanások ellen tökéletesen fellép, de utána kötelező az extra hidratálás.

A Vichy gél állagú hidratálója gyorsan beszívódik a bőrbe, így a hatását is gyorsan kifejti.

Napi kétszeri használat látványosan javítja a bőrfelszínt, hidratálttá, feszesebbé, élettel telibbé varázsolja.

A képekre kattintva megtekinthetitek a termékek továbbbi előnyeit és megvásárolhatjátok őket a Vichy honlapján!

* A blogbejegyzést a Vichy támogatta.

Share this Post

Leave a Comment