INTRODUCING H&M STUDIO A/W 19

In Fashion, Outfits by Lili PatakiLeave a Comment

You may already know that most of my clothes are from Inditex stores. Simply because I get bored of my stuff easily and I don’t like spending a lot of money on something that I may not like in a month or two. I buy a lot of my clothes from H&M’s Trend section as I honestly think that the quality is just the BEST compared to any other Inditex stores and they always come up with some trendy outfit ideas.

Still, my favorite collections are always their Studio collection that drops twice a year and their collaborations with well-known designers.

Ever since H&M dropped its Studio capsule collection, I’ve been a fan!

I must admit that these pieces are a bit pricier compared to H&M’s regular prices but the quality is just bomb and worth every penny. Not to mention the chic and timeless design.

All my wardrobe favorites are either from H&M’s S/S or A/W collections simply because they seem to understand what a girl wants: chic, edgy and elegant pieces and the team aims to serve everyone needs in all of their collections. If you’re on the more conservative side, you’ll always find tailored trousers and chic and elegant blouses, if you have a more laid back, edgy style, you can find bohemian dresses, coats and jackets with interesting cuts and fun details.

Image
Image
Image
Image

And the best is that you can easily combine them all with each other!

Every season the designer team choose a theme and they build the whole collection around it.

This season the team designed a line for women who dress for themselves and embrace the magic in everyday life.

The collection involves many wardrobe classics such as tailored trousers, wool coat, knitted turtlenecks and many more must have pieces for Autumn/Winter.

Image
Image
Image
Image

My favorite A/W 2019 Studio collection pieces are styled by me below and were shot by my beloved and talented photographer, Bogi Bodnar.

STUDIO COLLECTION WILL BE AVAILABLE FROM 5 SEPTEMBER ONLINE AND IN SELECTED STORES!

HUNGA

Akik régebb óta követnek tudják, hogy a ruháim többségét Inditex boltokban vásárolom, egyszerűen azért, mert hamar megunom a ruháim és nem szeretek sokat áldozni olyan darabokra, amelyeket lehet 1-2 hónap után már kevésbé vagy egyáltalán nem szeretek.

A legtöbb ruhám a H&M Trend részlegéről származik, mert úgy gondolom, hogy az összes hasonló bolttal szemben a H&M ruhái a legjobb minőségűek, legidőtállóbbak, valamint rengeteg olyan terméket, trendet is bevezetnek vagy legalább megpróbálnak bevezetni, amelyeket a többi inditex bolt nem mer.

A kedvenc darabjaimat azonban mindig a Studio kapszula kollekciójukban találom, amely évi kétszer debütál online és a kijelölt H&M üzletekben.

Amióta a H&M előrukkolt a Studio kollekciójával, engem örökre megnyertek. Bár az árak jóval magasabbak a megszokott H&M árakhoz képest, a minőség  kárpotlásul fantasztikus és minden forintot megér számomra.

Az összes kedvenc ruhám a Studio kollekciókból került a gardróbomba (fehér ruhák, szoknyák, pulcsik) és bátran állítom, hogy a tervező csapat egyértelműen érti, hogy egy nőnek mire van szüksége: csinos, vagány, hanyag eleganciával rendelkező darabokra és biztosra mennek, hogy mindenki 'igényét’ kiszolgálják.

Ha a konzervatívabb, visszafogottabb stílust kedveled, akkor mindig fogsz elegáns szabású nadrágokat, szoknyákat, blúzokat és kabátokat találni a kollekciókban, ha pedig a lazább, hanyagabb stílust kedveled, akkor bőven válogathatsz a bohókás, lenge ruhák, kötött pulcsik és érdekes szabású, vidám mintájú darabok közt.

Image
Image
Image
Image

A legjobb pedig, hogy az összes termék  a saját ízlésednek megfelelően kombinálható egymással: az elegáns nadrág a bohókás, vidám rojtos kabáttal vagy bő szabású pulcsival, a variációk csak a saját stílusod megalkotására várnak! 

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

A Studio kollekcióhoz minden éveben a design csapat megálmodik egy témát, ami köré az egész kollekció épül.

Ebben az évszakban a tervezők a modern nőre összpontosítottak, azokra a nőkre, akik bátran vállalják a saját stílusuk, akik készek megtalálni a varázslatot a mindennapi életben.

A kollekcióban megtalálható rengeteg gardrób klasszikus, mint a maszkulin szabású elegáns nadrágok, szövet kabát, kötött garbók, és további szuper, must have őszi/téli darabok!

A képeket Bognár Bogi készítette.

A kollekció szeptember 5-től lesz elérhető online és a Váci utcai üzletben!

Share this Post

Leave a Comment