KENDALL JENNER A RESERVED ÚJ ARCA

In Uncategorized by Lili PatakiLeave a Comment

Ma megrendezésre került a RESERVED 2019-es őszi/téli sajtó eseménye, ahol mindamellett, hogy bemutatták a márka aktuális kollekcióinak must have darabjait, első kézből értesülhettünk arról is, hogy a RESERVED új kampányarca: Kendall Jenner!

A RESERVED eddig is olyan kiemelkedő modellekkel dolgozott együtt, mint Kate Moss, Cindy Crawford, Adwoa Aboah vagy Irina Shayk. A lengyel divatmárka, az eddigi legnagyobb kampányához Kendall Jennert – a kortárs popkultúra arcát, a social media királynőjét, a szupermodellt választotta.

Az alábbi kampányfilmben, melyet Gordon Von Steiner rendezte, Kendall a legikonikusabb olasz filmek női főszereplőivé alakul át. Úgy táncol, csábít és kacérkodik a kamerával, mint a legnagyobb filmsztárok. A legújabb RESERVED produkcióban Kendall Jenner bebizonyítja, hogy nem csak nagyszerű modell, de színészi munkája sem kifogásolható.

A RESERVED szürreális divatfilmjében semmi sem egyértelmű. Az alkotók egy olasz, barokk villába repítenek minket, ahol Kendall álmodozik és ikonikus filmszereplők bőrébe bújik. Könnyedén felveszi a klasszikusokból kilépő olasz arisztokrata, a bohókás táncba belefeledkező retro lány, a ’90-es évek lázadó fiatalja vagy a hatalmas akváriumban úszkáló hableány szerepét

Kendall Jenner több arca van ebben a kampányban: felidézi Sophia Lorent a „Házasság olasz módra” című filmből, egy másik jelenetben a kislányos Natalie Portmant a „Leon, a profi”-ból, egy harmadikban pedig a végzet asszonyát.

Az őszi-téli RESERVED kollekciók extrém inspirációknak adnak alapot; a szezon trendjei a RESERVED-nél megtestesítik a szórakozást és teret engednek a főszereplő – a Z generációs stílusikon – álomvilágának kifejezésére.

Gordon Von Steiner, aki a „Ciao Kendall” forgatókönyv írója, rendezője és koreográfusa is egyben, olyan neves divatházakkal dolgozott már együtt, mint a Prada vagy a Gucci, emellett pedig Ő alkotta meg a korábbi RESERVED filmeket, az #ILoveYouCindy-t és az #IcanBoogie-t is.

Az új kampányban Jacob K stylist felel Kendall lookjaiért. 

Share this Post

Leave a Comment